Conveni Indra – UdL


Enric I. Canela

Publica l’AVUI que la UdL i la multinacional de tecnologies de la informació Indra -amb seu al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL)- han rubricat el conveni marc de col·laboració per continuar desenvolupant conjuntament activitats de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i) en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació. L’acord preveu el desenvolupament de programes d’R+D+i en el camp de l’accessibilitat a la tecnologia i interacció persona – ordinador; la computació en entorns distribuïts, projectes de sistemes intel·ligents, plans per desenvolupar l’administració electrònica així com per impulsar actuacions conjuntes de recerca al PCiTAL.

Indra és una gran empresa i aquest és un bon acord per a la UdL. Cal veure l’abast del conveni però en tot cas és bo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació