Enic I. Canela

Una notícia molt comentada és el nomenament de Josep Baselga com a nou director de la Divisió d’Oncologia i Hematologia de l’Hospital General de Massachusetts. Alhora serà també catedràtic de la Universitat de Harvard i, al mateix temps, mantindrà la direcció de l’Institut d’Oncologia de l’Hospital Vall d’Hebron.

De fet la notícia per a la recerca catalana és pot considerar bona quan a reconeixement d’un català que treballa a Catalunya i fa recerca a Catalunya. També es pot considerar dolenta si es té en compte que la recerca catalana per un dels científics més reconeguts i actius.

Jo penso, però, que es bona. Si passa el que diuen, Baselga farà recerca aquí i allà, serà bo. La capacitat de recerca de Harvard és més alta, si això s’aporta a Catalunya, s’estableix una bona col·laboració, tots en sortirem guanyant.

Una resposta a “Baselga a Massachusetts, bo o dolent?”

  1. […] Recordem que Joan Baselga és director mèdic del Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Va ser nomenat al 2010 (veure Baselga a Massachusetts, bo o dolent?). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació