- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

Opino que el projecte de Llei de la Ciencia, la Tecnologia i la Innovació no s’ha aprovat

Enric I. Canela

Confesso que no m’aclareixo. Jo escrivia ahir L’informe de la Llei de la Ciència al Consell de Ministres [2] i comentava que només s’ha informat per`+o que no s’ha aprovat l’avantprojecte de llei. Llegeixo que si [3], que ho va fer sense aconseguir el consens dels agents socials i dels investigadors al qual s’havia compromès al desembre. Més encara, que inicia el tràmit parlamentari [4].

A la referència del Consell de Ministres [5] no ho deia. He buscat al web del govern espanyol i hi diu [6]: El Consell de Ministres ha analitzat un informe sobre l’Avantprojecte de Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació. La futura norma consolidarà a Espanya entre els països amb major producció científica del món i contribuirà a construir un nou sistema productiu i una economia sostenible a llarg termini.

A mi em sembla que si s’hagués aprovat ho diria explícitament. De fet en aquest casso hi diu concretament: Es remet a les Corts Generals el projecte de Llei… Ja ens assabentarem, però jo opino que no.