Enric I. Canela

La UPF s’ha cobert de glòria. Atesa la cortesia recíproca (1) que hi ha entre la universitat i l’exèrcit amb el que té una bona relació de cooperació, ha fet difusió pels canals interns de la universitat d’una invitació de l’inspector general de l’exèrcit, el tinent general Fernando Torres González, a jurar la bandera espanyola el pròxim dia 22 de maig.

El Tinent General Fernando Torres González, remarca la necessària cohesió social que requereix la professió de militar per sentir-se lligat al servei de la societat a la que pertany i aquesta ser alhora part integrant de l’entramat que constitueix la defensa nacional.

Naturalment el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans s’ha queixat i ha exigit la retirada del comunicat i s’ha creta una pàgina a Facebook jo també boicotejaré la jura de la bandera espanyola proposada a la UPF.

A la meva llarga ja vida universitària no havia vist una cosa així. Jo ja no vaig arribar a veure la cadira buida que havia a les aules per al “caído por Dios y por España”.

2 respostes a “La UPF i la jura de la bandera”

  1. a 16 març 2010 a les 9:42 marcus

    M’ha agradat com ha classificat aquesta noticia. Concretament com a estupidesa. realment les universitats s’han de dedicar a promoure les actuacions de l’exèrcit?

  2. a 17 març 2010 a les 12:12 enriccanela

    Marcus,
    Com deia, no havia vist res igual. Si jo estigués a la UPF interpel·laria al rector.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació