Enric I. Canela

M’agrada la notícia que he llegit al web de la UAB en la que explica que convoca un premi per a les millors pàgines dels webs de recerca de la UAB. Dóna tres premis de 3.000, 20000 i 1.000 euros respectivament.

Els webs de les universitats són, sent amable, poc adequats. No acaben de saber trobar la forma de servir per als externs, per això és important fomentar la seva millora.

En aquest cas em sembla que la tria es farà bé perquè hi ha al jurat una rara avis de la universitat, algú que entén que és un web, el Comissionat de la rectora per a la Societat de la Informació Universitat Autònoma de Barcelona Àrea d’Arquitectura i de Tecnologia de Computadors, Remo Suppi.

2 respostes a “Premi per als webs de recerca”

 1. a 16 abr. 2010 a les 10:26 poingpoing

  Estimat Enric. Què en treus de fer la pilota d’aquesta manera tant descarada? Vols dir que en Remo necessita dels teus elogis?

  Enric, Enric… si no fos per la teva obsessió soberanista i anti-anti-bolonyesa, de què podries escriure?

  Que hi farem. Sembla que Uns maduren i altres es podreixen. Això si: ben abraçats a l’arbre que els alimenta, no sigui dit.

 2. a 17 abr. 2010 a les 12:27 enriccanela

  Amic,
  No sé qui ets, però et puc ben assegurar que sempre escric el que penso. El Remo no necessita dels meus elogis, en absolut. Potser jo necessitaria dels seus. Dit això, em sembla una garantia la presència de Remo Suppi en aquest jurat, altrament no hi confiaria massa, conec el sistema.
  Tampoc bec de ningú, faig la meva via i parlo del que em sembla. Al que no li agradi, que no em llegeixi.
  Salutacions cordials

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació