Enric I. Canela

Fa uns dies que havien aparegut, però avui el Ministeri de Ciència i Innovació publica la notícia: El Ministeri de Ciència i Innovació, a través de l’Institut de Salut Carlos III, ha assignat prop de 239 milions d’euros a l’Acció Estratègica en Salut (AES), convocatòria d’ajuts que té com un dels seus objectius la millora de la posició espanyola en la recerca en salut. L’AES, publicada recentment en el Butlletí Oficial de l’Estat, contempla les activitats de recerca i innovació com un element essencial per a la generació de nous coneixements per tal de preservar la salut i el benestar de la ciutadania i aposta pel desenvolupament dels aspectes preventius, diagnòstics, curatius, rehabilitadors i pal·liatius de la malaltia a través del reforç i l’increment de la competitivitat i la capacitat de R + D + I del Sistema Nacional de Salut (SNS) i de les empreses relacionades amb el sector.

Tota la informació la podeu trobar a la corresponent pàgina de l’Instituto de Salud Carlos III adscrit al Ministeri de Ciència i Innovació.

Curiosament aquesta convocatòria aborda el tema de les malalties rares i en paral·lel el PP demana que l’Institut torni a sanitat per poder fer la recerca sense coordinar-se amb Ciència i Innovació. Una de les coses que està bé i el PP se la vol carregar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació