Enric I. Canela

M’alegra llegir que els consell socials de les universitats públiques de l’Estat espanyol es reuniran amb diferents col·lectius a Sevilla el 15 i 16 d’abril.

La trobada tindrà el lema: Els consells socials: un pont entre la societat i la universitat. Assistiran el secretari general d’Universitats, Marius Rubiralta, i la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia.

Un problema de la universitat espanyola és que la LRU al 1983 va crear els consells socials, quedava bé, però no va creure-hi gaire. Els consells socials són una necessitat, però se senten inútils i només uns pocs, majoritàriament catalans, amb algun altre, fan autèntica feina, encara que insuficient perquè és el mateix Govern, a Catalunya, el que no acaba d’agafar el toro per les banyes i definir clarament les competències reals sense menystenir els rectors.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació