Enric I. Canela

Riesgo de sobreoferta de parques tecnológicos és un article d’Expansión arran de la inauguració del Sincrotró ALBA.

Por a la sobreoferta? La reflexió és que s’està construint el Biopol, a L’Hospitalet de Llobregat, i Barcelona Zona Innovació, a la Zona Franca. A més el Parc Científic de Barcelona, de la UB, doblarà la superfície.

Coincideixo amb l’opinió del departament d’Innovació, Universitats i Empresa que diu que cal que hi hagi qualitat perquè si les coses es fan bé seran atractors que en un futur proper faran que vingui empreses i investigadors.

S’han de fer aquestes instal·lacions però dotant-les de les infraestructures científiques de primera, d’excel·lència, ser pioners al sud d’Europa. Aquesta és la millor tasca del Govern. Llàstima que no tingui prou recursos. Si es fes bé, en deu anys l’economia catalana seria líder a Europa.

Fa un temps escrivia Els Reptes de la Societat del Coneixement i en parlava.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació