Enric I. canela

Llegia a La Vanguardia una entrevista que li feien a Cristina Garmendia. Per cert una entrevista on es veu la forta moral de la ministra. Agafant el nom de la columna que publicava Sostres a l’AVUI, és un lliri entre cards. Us recomano la lectura.

Agafo una afirmació de la entrevistadora: Baselga se’n va i s’acomiada així: “A Barcelona li manca la universitat i el suport del Govern“.

Contesta la ministra:

Possiblement no sàpiga que Espanya és el segon país de l’OCDE, després dels EUA, que més inverteix en recerca biomèdica en relació al PIB.

Contesta amb una veritat i s’oblida d’una part. Li manca la universitat. Té raó la ministra, té raó Baselga. La ministra, quan era responsable, no va fer o no va poder fer res en el tema de les universitats. Ara no és la seva competència. A Barcelona (i qualsevol lloc de l’estat espanyol) li manca la universitat. No hi ha el que cal per permetre que la universitat estigui d’acord amb el seu potencial investigador. Les dades ens diuen que la recerca és bona, els resultats acompanyen, però la universitat no s’enlaira. Fallen massa coses que el govern espanyol no es capaç d’endreçar i el català és un zero a l’esquerra, paga i no pot fer política.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació