Enric I. Canela

Avui s’han reunit a la Universitat de Sevilla els Presidents de l’European University Association i la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles per debatre diversos aspectes acadèmics, principalment estudis de postgrau i doctorat. A la reunió han assistit unes 150 persones de 47 països.

Els assistents treballaran avui i demà dividits en diferents reunions de treball. S’ha organitzat una trobada de secretaris generals i una sessió de treball amb rectors europeus, centrada en el doctorat.

La trobada continuarà demà amb la presentació per part de l’European University Association dels resultats de l’informe TRENDS 2010, el qual analitza la implantació de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) i l’impacte que ha produït, durant l’última dècada, en els 46 països membres.

Així mateix, el rector de la Universitat de Sevilla, el president de la CRUE i el President de l’European University Association, presentaran les conclusions de la trobada als mitjans de comunicació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació