Enric I. Canela

El Ministeri de Ciència i Innovació preveu remetre al Consell de Ministres de nou l’avantprojecte de la Llei de la Ciència en dues o tres setmanes, després de rebre els informes del Consell d’Estat i del Consell Econòmic i Social, amb alguns canvis sobre el model de contractes per a investigadors que tractaran d’unir les postures radicalment oposades dels sindicats i la COSCE. L’avantprojecte de llei anirà al Consell al costat de la memòria econòmica de la llei i els estatuts de la nova Agència Estatal de Recerca.

La COSCE adverteix del caràcter funcionarial i la pèrdua d’excel·lència que pot generar el sistema dissenyat per l’esborrany inicial, mentre que els sindicats semblen celebrar l’estabilitat que aportaria a l’investigador.

Veurem com s’ho fan per “unir” les dues posicions contraposades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació