Enric I. Canela

Rafael Rodrigo, president del CSIC, escrivia a Cinco Días l’article Espíritu científico. En aquest article es pregunta per què els empresaris no utilitzen els universitats i centres públics de recerca per innovar. Diu que no sap per què les coses són així i diu que tampoc té la solució que posi remei.

Demana als empresaris que no deixin passar l’oportunitat.

Rafael Rodrigo té raó, però tampoc aporta cap solució. No li toca a ell, o potser si una petita part. La manca de transferència de coneixement entre universitats i centres públics de recerca a l’empresa té raons que no es resoldran per la bona voluntat i crida a la participació dels responsables polítics o científics.

Potser menys “peonades” i més impuls a l’economia del coneixement.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació