Enric I. Canela

Llegia que prendre una tassa de cafè al dia pot reduir el risc de patir diabetis. Hi ha molts estudis que mostren l’associació entre prendre cafè i la disminució de risc de patir la malaltia d’Alzheimer (i 2).

El cafè és una beguda addictiva i mot criticada. La veritat és que jo en sóc addicte. Per als cafeters recomano la lectura de l’article A Perception on Health Benefits of Coffee. Conclou que tres o quatre tasses de cafè al dia són segures. De totes formes les dades no són suficientment concloents per dir que més tasses són dolentes. El cafè té un contingut d’antioxidants, sis vegades més que la fruita.

També és interessant l’article Is coffee a functional food?. Conclou que si. A més, un estudi conclou que la gent que pren més de sis tasses de cafè al dia (deuen ser de cafè americà) té cinc vegades menys risc de suïcidar-se que els altres.

Prengueu cafè amb cafeïna però no us passeu si us treu la son.

Això si, el cafestol i el kahweol que conté el cafè va malament per a la gent que té el colesterol alt. Una manera d’eliminar aquest productes és filtrar el cafè. El cafè bullit és el pitjor per als hipercolesterolèmics.

2 respostes a “Si prens cafè tens menys risc de suïcidar-te”

  1. […] i coles, massa desconeixement i falsa informació, Qui ho havia de dir! El cafè contra el càncer, Si prens cafè tens menys risc de suïcidar-te, Cafeïna, glucosa i cervell, La cafeïna i la malaltia d’Alzheimer, i Preneu cafè i […]

  2. […] coles, massa desconeixement i falsa informació, Qui ho havia de dir! El cafè contra el càncer, Si prens cafè tens menys risc de suïcidar-te, Cafeïna, glucosa i cervell, La cafeïna i la malaltia d’Alzheimer, i Preneu cafè i […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació