Avís per a navegants


Enric I. Canela

Miguel, Ángel Quintanilla, catedràtic de Lògica i Filosofia de la Ciència de la Universitat de Salamanca, va ser Secretari d’Estat d’Universitats i Recerca a la segona part de l’anterior legislatura, sent ministra Mercedes Cabrera.

La seva gestió la qualifico de profundament ideològica. Ara ha escrit La ciencia sigue siendo uno de los pocos productos de la civilización que lleva en su propia estructura el germen de la emancipación

Observeu: La ciència i la tecnologia no creixen i es desenvolupen soles. Cada pas en una o altra direcció es dóna perquè algú ha pres decisions per orientar el procés d’acord amb interessos particulars o públics, ocults o transparents, egoistes o solidaris. La discussió de la nova Llei de la Ciència pot ser una bona ocasió per posar a prova el compromís de l’esquerra del nostre país en aquest camp. Per començar, el Govern faria bé a obrir el debat sobre el futur de la ciència i la innovació a un públic ampli, interessat i informat.

El PSOE avisa a Cristina Garmendia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació