Enric I. Canela

Rosa Núria Aleixandre, senadora de CiU per Girona, escriu al seu bloc sobre la compareixença del secretari general de Innovació, Juan Tomás Hernani, en la Comissió de Ciència i Innovació del Senat.

Diu que va dir, encara no té la transcripció: Siguin vostès seriosos, la ministra Salgado ens parla d’una reducció de les despeses de 5.000 millores d’euros però cap dels Ministeris sap res d’això insisteixen “no hi haurà retallades en: sanitat ni en serveis socials, ni en educació ni en universitats ni tan sols en infraestructures, ni en recerca “, i avui vostè tampoc en innovació. No ens enganyin diguin cadascun de vostès quin és el seu pressupost real, proposin prioritats sobre elles discutirem i siguin valents i prenguin les decisions que creguin oportunes, que per a això governen, però no facin el que estan fent flac favor s’estan fent vostès: el govern , a nosaltres els polítics i a tota la democràcia en general.

Efectivament té raó.

La senadora comenta en un vídeo com veu el problema de la transferència de coneixement entre empresa i universitat. Parla de la necessitat de millorar-la. També del capital risc. Diu que l’Estat ha de promocionar el capital risc. Diu que una assignatura pendent és promoure des de la infància la creació d’empreses.