Enric I. Canela

I parlant de convenis i xarxes. El 22 de març els rectors de la Universitat de Perpinyà, la UdG, la UdL, la Universitat de les Illes Balears i la Universitat Pierre i Marie Curie de París VI van signar el primer ‘PRES Transfronterer’, un “pol d’investigació i educació superior Transfronterer dels Pirineus de la Mediterrània.

Aquest conveni té per objectiu potenciar la cooperació institucional i bilateral existent en l’espai territorial català d’una part i l’altra de la frontera, i les universitats que s’hi apleguen constitueixen un pol de recerca i d’ensenyament superior fort i visible, amb 80.000 estudiants i 3.300 professors i investigadors, és a dir, un conjunt d’ensenyament superior i de recerca ben identificable dins l’espai transfronterer i euromediterrani.

A mi m’agradaria que al cap dels ays m’expliquessin el balanç de l’acció.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació