Enric I. Canela

El 45 % dels metges interns residents (MIR) que arribaran aquest any als hospitals i centres de salut espanyols són estrangers no comunitaris, una proporció que anirà a majors en la pròxima convocatòria anual, si és que no es «racionalitza» una qüestió «que s’està anant de les mans», segons assegura la Confederació Estatal de Sindicats Mèdics (CESM), que s’ha fet ressò de la «perplexitat» que se sent al respecte entre els estudiants i la professió.

Van canviar la normativa i qualsevol estranger no comunitari amb permís de residència, treball o estudis està en condicions d’igualtat amb un espanyol. Aquesta formació costa una fortuna i la majoria d’aquests metges marxen després.

Això és el “bonisme”. La diferència entre “bonista” i idiota és difícil de determinar. Jo crec que no existeix.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació