Enric I. Canela

Llegeixo que el departament de Tecnologia dels Aliments de la UdL, la UURV i el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, uneixen els seus esforços per determinar potencial antioxidant de l’oli d’oliva. La recerca té com a objectiu optimitzar la composició fenòlica de l’oli d’oliva de manera que sigui més ric en antioxidants.

Es projecten estudis comparatius entre varietats Arbequina i Picual, específicament en relació al seu quantitat de pigments i d’antioxidants.

He escrit sovint sobre aquest tema, concretament em vaig referir a la capacitat de protecció superior del Picual contra les espècies reactives a Oli per a la nostra salut deia que el polifenol que s’ha demostrat que el polifeno més actiu contra és el 3,4-DHPEA-EDA.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació