Enric I. Canela

Dijous arribaran a la Universitat Complutense de Madrid estudiants anti Bolonya de tot Europa per preparar una manifestació contra la reunió de ministres d’Educació que tindrà lloc a Madrid la setmana que ve (Ho comentava fa uns dies a La Plataforma Bolonya Fucking Up Group surt al carrer).

Els universitaris no trobaran resistència per part del rector. El rector evitarà qualsevol disputa directa amb els joves: no té previst acostar-se al centre ni dur a terme cap tipus de resposta per contrarestar la mobilització. Es veu que ja té prou amb el conflicte que va tenir fa dues setmanes amb els estudiants que resideixen en els Col·legis Majors.

El grups anti-Bolonya de diferents països prendran la facultat de Filologia, en què menjaran, dormiran i es reuniran amb els seus ‘col·legues’ espanyols fins, almenys, el proper dimarts.

2 respostes a “Dijous els anti-Bolonya oocuparan la Complutense de Madrid”

 1. a 06 abr. 2010 a les 10:38 Josep

  Filologia? Per què?
  No tan sols hi ha hipis a Filologia!

 2. a 07 abr. 2010 a les 8:02 enriccanela

  Josep,
  En el cas de la Complutense no sé. A la UB triarien l’Edifici de la Plaça Universitat, per emblemàtic, o Geografia i Història i Filosofia que és on es concentren més anti-Bolonya.
  Són coses de sempre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació