Enric I. Canela

Llegeixo que ACC1Ó destinarà 2,3 milions d’euros a vuit projectes de desenvolupament tecnològic a Europa destinats a millorar el benestar. Una bona notícia en la línia de les que ens té acostumats ACC1Ó. Com sempre lamentar-me dels pocs recursos que hi ha encara per a aquestes accions.

Els projectes – centrats en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), l’alimentació funcional, i els nous materials – desenvoluparan productes i serveis per a la teleassistència, la seguretat laboral, la rehabilitació de pacients crònics i la gestió sanitària.

Catalunya participarà en sis dels projectes i liderarà tres d’ells, a través de Barcelona Digital, Cetemmsa, NUTREN – de la UdL -, CDEI – de la UPC -, i del Servei Veterinari de Genètica Molecular (UAB). També hi participaran l’Institut Guttman, la Fundació TIC Salut, Cerpie (UPC) i la Fundació Sociosanitària de Manresa.

També s’implementaran projectes les regions europees de Llombardia, Noord-Brabant, Bohèmia sud oriental, Tartu i Àustria septentrional. La iniciativa té un cost global de 3,1 milions d’euros cofinançats per la iniciativa europea de cooperació interregional Interreg IV C (Feder), i s’emmarquen en el programa Innovation 4 Welfare.

2 respostes a “2,3 milions d’euros per al desenvoulpament tecnològic”

  1. a 09 abr. 2010 a les 8:48 Ignasi

    Ull que NUTREN de la UdL t’ho ha traduït per nodreixen! ;-p
    Personalment per la part que em toca em dol que des de la UdL no ens comentéssin res del projecte, si es volen dedicar a l’alimentació funcional estaria bé comptar amb el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut, expert també en aquest àmbit…
    (Nutrició i) salut! 😉

  2. a 09 abr. 2010 a les 9:16 enriccanela

    Ignasi. L’original ahir estava està en nodreixen. Ho vaig mirar i em va sobtar i vaig mirar a veure. Ara està bé. Ho canvio, gràcies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació