Enric I. Canela

Els Ministeris d’Educació i Ciència i Innovació han constituït una Comissió de Coordinació per tal d’adoptar mesures coordinades en matèria de política universitària.

Un dels temes destacats durant la reunió de constitució, ha estat la preparació de la convocatòria Campus de Excel·lència Internacional 2010, a la qual es destinen 190,5 M € i que pretén ajudar a les nostres universitats espanyoles a situar-se, en l’horitzó 2015, entre les millors d’Europa i promoure el seu reconeixement internacional .

La ministra de Ciència i Innovació ha explicat que el sistema universitari espanyol ha rebut del Pla Nacional d’R+D +i durant 2009 més de 890 M € a través de les seves diferents convocatòries, dels quals, 534 M € s’han destinat a les activitats de R+D+i de les universitats espanyoles.

El ministre d’Educació ha presentat un informe sobre el document de reflexió per a la millora de les polítiques de finançament de les universitats per promoure l’excel·lència acadèmica i incrementar l’impacte socioeconòmic del Sistema Universitari Espanyol, que s’està debatent actualment.

Els ministres han destacat durant llurs intervencions la importància de la cooperació i la coordinació entre els dos ministeris com un element fonamental per al desenvolupament d’una política universitària i investigadora de màxim nivell.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació