Xavier Marcet


Enric I. Canela

Ahir vaig ser a la presentació del llibre Coses que aprendemos después. Bloggiana sobre management, innovación y estrategia, de Xavier Marcet. El títol és el d’un article seu de fa uns mesos. A Xavier Marcet el conec fa molts anys tot i que la relació ha estat esporàdica, darrerament ens hem trobat més.

Hem compartit algunes coses, llegeixo el que escriu al seu bloc, coses curtes, concretes, moltes idees i reflexió. Amb el Xavier m’ha passat que cada vegada que l’escolto, el veig fent feina, parlo amb ell, m’agrada més.

Té un sentit pràctic extraordinari. Per altra banda, la seva bonhomia enganxa.

Us recomano el bloc o, millor, el seu llibre que recull molts dels seus articles. Si us importa la innovació, la bona gestió, la creativitat i, sobretot, la intel·ligència, us en fareu addictes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació