Enric I. Canela

Llegia que ACC10 destinarà 11,6 d’euros a la Fundació CTM del Parc Central Manresa per tal de construir un nou edifici que respondrà a les necessitats d’expansió del centre, que ha estat creixent en taxes del 30% en els últims anys i que ha obert noves línies de recerca en bioenginyeria energia i medi ambient.

El CTM Centre Tecnològic és un dels sis centres tecnològics avançats de la xarxa TECNIO, una iniciativa impulsada per ACC1Ó que aglutina els principals agents experts en recerca aplicada i transferència tecnològica de Catalunya. És un centre líder a tot l’Estat, especialitzat en materials avançats, medi ambient i energia, que va liderar el primer Consorci Estratègic Nacional d’Investigació Tècnica en l’àmbit de acers d’alta resistència, al costat de SEAT.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació