Enric I. Canela

L’altre dia parlava de les jornades del consells socials i el finançament universitari. Ja es van acabar.

Al llarg de la trobada, l’assemblea de presidents i secretaris va analitzar el document sobre millora de les polítiques de finançament de les universitats, presentat pel Govern.

Després de la seva disposició a assumir compromisos i expressar el seu ple suport al plantejament general de concebre la millora del finançament, la Conferència de Consells Socials mostra la seva inquietud per l’absència d’iniciatives més audaços per aturar les ineficiències del sistema universitari . Així, crida l’atenció sobre algunes mancances, com la de mesures que propiciïn la millora de la productivitat o la d’una reflexió més profunda sobre els processos de reconversió per fer el trànsit de l’actual sistema d’universitats locals generalistes al model de universitats especialitzades i internacionalitzades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació