Enric I. Canela

Llegim avui que la Inspecció de Treball ha obert un expedient a la UB per descobrir si disposa de les mesures adequades per impedir l’assetjament moral i sexual a la feina, arran del cas del catedràtic d’Economia acusat d’haver assetjat una professora interina. Segons fonts pròximes al cas, citades per Efe, l’expedient es va obrir arran de la denúncia que va presentar davant la Inspecció de Treball la presumpta víctima del catedràtic que és a l’espera de judici.

Veurem que hi diu el jutge. Tal com van aquestes coses segur que no hi ha cap sistema per prevenir adequadament aquest tipus de conducta, menys encara quan es van produir els fets a que fa referència (ja n’havia parlat fa molt Acusació contra un catedràtic de la UB).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació