Enric I. Canela

Llegeixo als Acords de Govern que el Govern ha acordat subscriure un conveni de col·laboració amb la Fundació Innovación España amb l’objectiu d’incentivar i fomentar la investigació, el desenvolupament i la innovació empresarial a Catalunya.

La Fundació Innovación España és una entitat sense ànim de lucre que té com a activitat principal l’impuls de la investigació, el desenvolupament i la innovació a Espanya, creant i donant suport a Centres d’Innovació i promovent Espanya i els seus territoris com a lloc idoni per a l’establiment d’empreses amb un alt contingut innovador, especialment multinacionals.

La Fundació promou un projecte per compartir amb les administracions i amb les empreses, multinacionals i espanyoles, la seva experiència en matèria d’investigació, desenvolupament i innovació, per la qual cosa està interessada a col·laborar de forma activa en la creació d’un marc que afavoreixi la permanència i l’incentiu de les inversions, d’alt valor afegit, en R+D+I a Catalunya.

Poc sé d’aquesta fundació a banda que es va constituir al 2007. No he trobat informació actualitzada. La van fundar HP, ArcelorMittal, Alstom, Ericsson, Hero, Sony i ThyssenKrupp Elevator.

2 respostes a “La Generalitat signa amb la Fundació Innovación España”

 1. a 21 abr. 2010 a les 12:38 Ignasi

  Hola,
  el link als acords de govern no em funciona, per a la teva informació… El correcte seria http://www.gencat.cat/acordsdegovern/20100420/20100420_AG.pdf

  Què estrany això d’aquesta fundació, no? Convindria veure el conveni en quins termes s’expressa i si té implícit finançament i de qui…

  Salut!
  Ignasi

 2. a 21 abr. 2010 a les 4:03 enriccanela

  Higansi,
  Gràcies. No l’havia posat bé. Havia una cosa rara.
  No sé, és molt estrany, no he trobat res.
  Records
  Enric

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació