Enric I. Canela

Llegeixo que investigadors dels departaments d’Economia Aplicada i d’Estructura Econòmica i Economia del Desenvolupament de la Universitat Autònoma de Madrid, que formen part de l’equip d’investigació de l’Institut L. R. Klein d’aquesta universitat, han analitzat la R+D+i a l’Estat espanyol en el context actual davant d’altres països europeus. Els resultats plantegen una reflexió oberta sobre quines mesures i polítiques d’R+D+i podrien beneficiar els resultats actuals i mitigar les debilitats de l’economia espanyola.

És tracta de l’article La I+D+i en la economía española y su situación actual en el contexto europeo de Milagros Dones Tacero i Mª Isabel Heredero de Pablos, ambdues de la Universitat Autònoma de Madrid (Revista de Economía Mundial 23, 2009, 131-150).

La conclusió del treball, més o menys, és que l’estat espanyol està endarrerit però mostra un interès en millorar. Diuen que l’infern està empedrat de bones intencions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació