Idibaps emblemàtic


Enric I. Canela

Avui Jano ha publicat un article dedicat a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS).

L’IDIBAPS integra més de 50 equips que treballen en la recerca translacional a través de diferents programes centrats en les malalties d’alta prevalença, el seu morbiditat i la seva mortalitat.

El 1996, amb la intenció d’aprofitar sinergies entre recerca clínica i bàsica, metges de l’Hospital Clínic i investigadors de la Facultat de Medicina de la UB i del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) van crear l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS). El desembre de 2005, Esther Koplowitz va fer una donació a la Fundació Clínic per a construir un centre de recerca que portarà per nom CIBEK (Centre de Recerca Biomèdica Esther Koplowitz), que s’inaugurarà l’estiu del 2010.

Cal destacar que avui l’IDIBAPS és líder en la recerca estatal de l’àmbit biomèdic. I hi va a més.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació