Enric I. Canela

El País publicava l’altre dia un article que parlava de l’opacitat dels comptes universitaris i de la necessitat d’una comptabilitat de costos.

Aquest article coincidia amb la presentació del document sobre el finançament de les universitats públiques espanyoles (veure Opinió del Consell d’Universitats i de la Conferència General de Política Universitària sobre el document de finançament).

Màrius Rubiralta, secretari general d’Universitats, parlava de la necessitat d’aquest sistema de comptabilitat, amb indicadors consensuats, per donar credibilitat i confiança al sistema.

Aquest és un tema que em motiva, justament fa uns dies estava jo en una reunió amb la Intervenció General de l’Administració de l’Estat (IGAE) explicant aspectes dels costos universitaris i debatent com calcular-los millor.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació