Enric I. Canela

S’han lliurat els Premios de Investigación Biomédica 2010 de la Fundación Lilly. Els guardonats han estat:

Maria Blasco, Vicedirectora de Recerca Bàsica del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO), ha vist reconeguda la seva tasca en la investigació i demostració de l’absència d’activitat de la telomerasa en els processos de càncer i envelliment, fent servir ratolins com models experimentals.

José María Gatell, catedràtic de la UB i cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Clínic de Barcelona, ha estat recompensat pel seu esforç en el desenvolupament d’una vacuna terapèutica que sigui capaç de generar una resposta immunitària específica davant el VIH-1, el que permetrà el control de la replicació viral després de la retirada del tractament antiretroviral en el marc del HIVACAT, del qual també és co-director.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació