Enric I. Canela

La revista Alzheimer’s & Dementia ha publicat (de moment només online, està en premsa) l’article Beneficial effects of docosahexaenoic acid on cognition in age-related cognitive decline de Karin Yurko-Mauro, Deanna McCarthy, Dror Rom, Edward B. Nelson, Alan S. Ryan, Andrew Blackwell, Norman Salem, Jr., Mary Stedman; on behalf of the MIDAS Investigators (mes de maig).

L’article demostra que malalts afectats de pèrdua de capacitat cognitiva a causa de l’edat (de 55 anys o més) milloraven la seva capacitat d’aprenentatge i memòria després de prendre durant 24 setmanes 900 mg cada dia d’àcid docosahexaenoic (DHA) procedent d’algues. Una

Aquest treball posa de manifest la gran importància que té aquest àcid poliinsaturat omega-3 que es troba al peix blau.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació