Enric I. Canela

Llegeixo que el ministeri de Ciència i Innovació, signarà pròximament un conveni amb el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa per aportar 50.000.000 euros a actuacions de recerca, desenvolupament i innovació (R + D + i) a Catalunya.
Aquesta quantitat no està contemplada en els Pressupostos Generals de l’Estat d’aquest any, per la qual cosa es signarà un conveni amb la Generalitat per atorgar aquests 50 milions addicionals, que s’afegiran als 78 milions d’euros que la Generalitat invertirà en aquest pla i que procedeixen de la disposició addicional tercera de l’Estatut.
Garmendia va dir que aquesta aportació addicional permetrà donar suport a la consolidació de grans projectes i impulsar algun nou que està dins el programa de grans instal·lacions.
Sembla que aquesta quantitat servirà per impulsar alguns projectes com el Sincrotró Alba. També es volen impulsar noves iniciatives en l’àmbit de l’energia i la biomedicina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació