Enric I. Canela

ACN explica que el Parc Científic de Barcelona i el BiopoL’H han signat un conveni per a coordinar les investigacions d’aquests dos organismes de recerca. El pacte preveu que el PCB centrarà la seva recerca biomèdica en la recerca bàsica, mentre que el BiopoL’H s’ocuparà més dels pacients.

L’acord també regula la coordinació entre els dos organismes a l’hora de planejar el seu creixement. El BiopoL’H és una iniciativa de la Generalitat, l’ajuntament de l’Hospitalet, la UB i la fundació Biocat que mira coordinar les institucions que treballen al Campus Universitari de Bellvitge. El Parc Científic és una fundació de la UB que vol de potenciar la recerca i la transferència al món econòmic.

Lògica aquesta col·laboració en la que la UB juga un paper central.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació