Enric I. Canela

Publica El País que Maurici Lucena, director general del Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) deixarà el càrrec a finals de mes i passarà a ocupar el càrrec de vicepresident executiu de ISDEFE Enginyeria de Sistemes per a la Defensa de España, SA). És una empresa creada el 1985, dependent de la Secretaria d’Estat de Defensa.

El càrrec de vicepresident executiu està vacant des de fa un mes i mig, després de la partida d’Ignasi Nieto. Lucena, de 34 anys, ha dirigit el CDTI (primer al Ministeri d’Indústria i després en Ciència i Innovació) des de fa sis anys.

Lucena presideix, des de fa dos anys, el Consell de Delegats dels països membres de l’Agència Europea de l’Espai (ESA), càrrec que es desenvolupa durant dos anys i que normalment es prorroga un més. Lucena pot continuar presidint el Consell en tant que segueixi formant part de la delegació espanyola a l’agència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació