Enric I. Canela

Fa uns dies, el 7 de maig, el Consell de Ministres aprovava el projecte de Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació (veure Ja és viu el Projecte de la Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació).

Deia aleshores: “Ara caldrà estudiar el text que s’ha fet i opinar per si algú ho recull. De moment no ho he pogut fer perquè no l’he trobat al web del Ministeri de Ciència i Innovació. Allà on diu “Nova Llei” et remet a una nota del més de març.”

Sorprenentment la cosa segueix igual. És un fet insòlit, segons llegeixo, els diputats i els senadors no coneixen encara el text, el govern espanyol no l’ha enviat a Les Corts. Sempre s’envia el mateix dia que l’aproven o a l’endemà.

A que juga el govern espanyol amb aquesta llei? Potser el president espanyol espera el permís d’Obama.

2 respostes a “A que juga el govern espanyol amb la llei de la Ciència?”

  1. a 20 maig 2010 a les 9:17 José María

    Hola,

    El govern ja està filtrant el text aprovat al Consell de Ministres: http://bit.ly/bP032Y . Les primeres impressions no són gaire bones…

  2. a 21 maig 2010 a les 7:13 enriccanela

    Gràcies! Havia quedat l’apunt en moderació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació