La mort de Rosa Virós


Enric I. Canela

Avui hem rebut una mala notícia, l’ex rectora de la UPF i catedràtica de Ciència Política i de l’Administració, Rosa Virós, va morir dissabte a l’Hospital Clínic de Barcelona als 75 anys d’edat. El cos ha estat incinerat avui en una cerimònia estrictament privada, per desig exprés de la família, i d’aquí a unes dues setmanes tindrà lloc una cerimònia pública de comiat.

David Rodríguez escriu In memoriam: Rosa Viròs. Un magnífic escrit que reflecteix el que era Rosa Virós. La vaig conèixer bastant abans que fos rectora de la UPF, la vaig seguir tractant esporàdicament quan ja era rectora i menys posteriorment. Després jubilada, no vaig tenir cap més trobada. La considerava una gran persona. Em sap molt greu el seu traspàs.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació