Enric I. Canela

Fa un cert que hi ha poques notícies de la universitat i de la recerca, és com si la crisi que arrosseguem hagués paralitzat tot.

De totes formes la crisi, bé més que la crisi el robatori perpetrat pel govern espanyol i secundat pel nostre sobre les nostres retribucions, ha donat una notícia universitària. Bona no ho és.

Diu que la vaga de funcionaris del 8 de juny coincidirà amb la primera de les proves de la selectivitat. Lògicament, els estudiants volen que es mantingui el dispositiu operatiu per garantir el desenvolupament. Si la vaga la fa el personal universitari, encara no ho sé del cert, ja poden intentar garantir el que vulguin. Si el PDI i el PAS fan vaga poc podran fer. L’única opció serà canviar el dia.

Aprofitant aquest text comento que per resoldre la crisi hi ha una condició necessària, estalviar més del que és gasta, però no és condició suficient, cal que el president del govern espanyol passi a la reserva. Podrien fer-lo professor visitant en alguna una universitat d’una república bananera. Això si, que no parli d’economia ni de res seriós, que disserti sobre “la col·locació dels signes de puntuació a les declaracions”, en posar comes és tot un expert.

2 respostes a “El risc d’una vaga i el president incompetent”

  1. a 20 maig 2010 a les 10:52 Criteri

    De lo que podria donar classes al Zetaparo és d’aquestes coses cabdals que li han ocupat tots aquests anys:fosses,noces homos, laïcisme, feminisme, etc.

    Veig que tens el logo d’Arenys. Avui s’ha presentat Reagrupament a Mollet i he sentit -i parlat- amb l’alcalde. Creïble, emotiu, un gran personatge -em sembla.

  2. a 26 maig 2010 a les 9:45 enriccanela

    El Zapatero aquest és com un càstic diví. Per als que volem la independència, però pot ser una benedicció.
    El Mora té un bon bec, sap parlar. Atreu a la gent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació