Enric I. Canela

Llegeixo que el Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN) destina 266M € per a promoure la contractació i formació de tecnòlegs. La convocatòria INNCORPORA, que s’emmarca en l’Estratègia Estatal d’Innovació del MICINN (veure Presentat el Pla INNOVACION), compta amb 264M € en forma de préstec que serviran per cobrir les despeses de personal derivades de la contractació dels tecnòlegs i els costos indirectes . Els 2M € restants són en forma de subvencions i estan dirigits a cobrir els costos de la formació inicial dels tecnòlegs.

L’Escola d’Organització Industrial (EOI). Serà l’encarregada de donar formació als tecnòlegs mitjançant un Executive Màster en Innovació que estarà finançat al 100% pel MICINN en el marc d’aquesta convocatòria.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació