Enric I. Canela

L’altre dia comentava a El risc d’una vaga i el president incompetent que “si la vaga la fa el personal universitari, encara no ho sé del cert, ja poden intentar garantir el que vulguin. Si el PDI i el PAS fan vaga poc podran fer. L’única opció serà canviar el dia.”

El diari AVUI publica La selectivitat al final s’haurà de fer a partir del 9 de juny on diu que la selectivitat es farà els dies 9, 10 i 11 de juny enlloc del 8, 8 i 10.

He quedat atònit amb la afirmació:
“L’únic que ens preocupava és que els professors estiguessin disponibles el dia 11, que és un divendres, perquè inicialment la selectivitat havia d’acabar dijous. Però no hi haurà problema i si es confirma finalment la vaga, ho tindrem tot lligat per fer el canvi”, va informar ahir Universitats.

Es deuen pensar que a la universitat fem com ells. Que s’hauran cregut.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació