Enric I. Canela

La UB ha presentat avui dijous la seva candidatura a la convocatòria estatal Campus Internacional de Excel·lència (CEI) 2010 amb un macrocampus relacionat amb la salut que ha batejat com ‘Health University of Barcelona Campus‘ (HUB).

Una trentena d’entitats, juntament amb la UB s’han adherit al projecte del Campus de la Salut.

Entre les institucions que han manifestat el seu suport a aquesta iniciativa hi ha el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments de Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, la BioRegió de Catalunya, el Consorci Biopol de l’Hospitalet de Llobregat (Biopol’H), l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), el Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (CRESIB), l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona del Consell Superior d’Investigacions Científiques (IIBB-CSIC), l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut de Diagnosi per la Imatge (IDI), l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, l’Hospital de Sant Joan de Déu, el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, la Fundació Sant Joan de Déu, Catalonia Bio, la Federació Espanyola d’Empreses de Tecnologia Sanitària (FENIN), Ferrer Internacional, l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) i el Fòrum Empresarial del Llobregat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació