Enric I. Canela

Llegeixo que els supercomputadors de Barcelona i Xangai col·laboraran de forma estreta en projectes concrets i fent intercanvis d’investigadors. Aquests són dos dels objectius del conveni que han signat aquest dissabte a la Xina el Barcelona Supercomputing Center (BSC) i el Shanghai Supercomputing Center. El director del BSC, Francesc Subirada, ha assegurat que el conveni té un triple objectiu, que passa per que hi hagi intercanvis d’investigadors, desenvolupar conjuntament diversos projectes i conèixer quines són les respectives estratègies de futur. Subirada ha explicat que als xinesos els interessa el coneixement científic del BSC, mentre que els catalans busquen conèixer la ‘visió estratègica’ xinesa.

Bo col·laborar amb ells, especialment si s’impulsen projectes d’innovació. la tecnologia xinesa cada dia és més competitiva. No ens adonem prou perquè els importadors – especuladors els encarreguen productes escombraria a preus rebentats i els xinesos fan el que els demanen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació