Enric I. Canela

Divendres es va presentar el nou Servei d’Acompanyament al Reconeixement Universitari (SARU) (a l’enllaç trobareu una bona informació del SARU) que està ubicat a la Plaça Bonsuccés, 5-6 de Barcelona. Es tracta d’una nova eina que ha estat possible gràcies al conveni signat el passat 15 de gener entre la Generalitat de Catalunya (Departament d’Acció Social i Ciutadania; Departament d’Innovació, Universitats i Empresa; i Departament de Treball), el Ministeri d’Educació, l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Atlàntida.

L’objectiu del SARU és informar, assessorar i acompanyar les persones usuàries en el procés de reconeixement de les qualificacions professionals i acadèmiques aconseguides en països estrangers. En aquest sentit, s’adreça tant a persones nouvingudes com a persones autòctones que disposin de títols acadèmics emesos fora de l’Estat espanyol i que els vulguin homologar.

Una bona idea perquè tot plegat els és ben complicat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació