Eric I. Canela

Ja fa uns dies, el 23, El País publicava una interessant entrevista feta a Andreu Mas-Colell. L’entrevista va ser conseqüència d’una conferència que va pronunciar a la Fundación Rafael del Pino sobre la innovació i la recerca com a claus del futur. L’entrevista és sobre economia i val la pena llegir-la.

Ateses les característqujes d’aquest bloc, només reproduiré una pregunta:

Pregunta: Quines altres reformes estructurals necessita l’economia espanyola?
Resposta; A mi em pesa molt la reforma de la Universitat. També s’ha de reformar la formació professional, l’ensenyament secundari, la primària … l’educació en general, però en particular la Universitat, que depèn molt de disposicions legislatives. Sense ser un expert, és clar que la justícia necessita també reformes, com l’Administració pública … El tema de les pensions requereix també consideració, tot i que m’inquieta una mica que un tema com el de la sostenibilitat a llarg termini de les pensions estigui massa lligat a la crisi de curt termini.

Serà possible que algú li faci cas?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació