Rànquing SCIMAGO 2010


Enric I. Canela

Miquel Duran sempre al cas en aquest tema fa una breu anàlisi del rànquing Scimago (SIR2010) al seu article Rànking d’universitats iberoamericanes 2010: pocs canvis, el sistema català líder

Com diu Miquel Duran la universitat catalana és líder. Un nombre de publicacions sortim molt bé, però si s’analitza el percentatge de publicacions en el primer quartil estem els primers. La de Barcelona és la primera si descomptem una universitat que només té 174 publicacions (la UB té més de 14.000) i que em sembla que no és significativa, la Ponce School of Medicine de Puerto Rico.

Com també diu Miquel Duran, si féssim les coses millor seríem a la “Champions”.

Una resposta a “Rànquing SCIMAGO 2010”

  1. […] Gràcies a Miquel Duran he vist que havia sortit el Ranking Iberoamericano SIR 2011, el darrer lliurament del Rànquing d’Scimago. L’anterior va ser al maig de l’any passat (veure Rànquing SCIMAGO 2010) […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació