El CIC a la NAFSA


Enric I. Canela

El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), representat pel Govern, la UB, la UAB, la UPF, la UdG, la URV, URL i la UIC, presentarà el sistema universitari català a la 62 edició de la Annual Conference & International Education Expo (NAFSA), que reuneix centres d’arreu del món a la ciutat de Kansas, als EUA, per intercanviar idees i debatre sobre l’impacte internacional de l’educació.

La delegació catalana, que comptarà amb l’estand ‘Study in Catalonia’, realitzarà la seva exposició matí a través del secretari general del CIC, Xavier de las Heras, i del delegat de la Generalitat a EUA, Andrew Davis, que oferirà una visió general de Catalunya, el seu atractiu i potencial econòmic, i el seu sistema d’educació superior.

Això ja ho vam començar a fer l’any 2002, abans que el primer tripartit es carregués tota la política d’internacionalizació. Ja vam enviar representants a la NAFSA i estava previst assistir-hi amb un estand el 2004. Van venir uns cracks…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació