Enric I. Canela

Emilio Botín diu (i 2) que Banco Santander destinarà 600 milions d’euros en cinc anys per a projectes universitaris. Ho ha dit a Guadalajara (Mèxic) davant de més de 1.000 representants d’universitats iberoamericanes, la majoria rectors (985).

A més del països iberoamericans ho assistien EUA, UK, Austràlia i Xina.

4 respostes a “El Santander segueix apostant per les universitats”

 1. a 02 juny 2010 a les 8:12 Joan Gil Olveras

  Et podries dedicar a fer publicitat del Banco Santander amb aquest titular: “El Santander segueix apostant per les universitats”. Una mica més, i m’ho empasso.

  Salut;

 2. a 02 juny 2010 a les 10:26 enriccanela

  Home, publicitat no. És una aposta clara, inverteixen en projectes i treuen la seva compensació. Com aquell que aposta en accions de una petroliera.
  Dit això, a Botin li agrada això de la universitat, hi creu, però el negoci amb Ineroamèrica és el negoci.

 3. a 03 juny 2010 a les 7:14 Miquel Duran

  El darrer rànking SIR2010 del grup Scimago deixa molt clara la posició de la Universitat de Catalunya en el mapa iberoamericà: a dalt de tot. Si la UCat vol progressar, ha de mirar a Iberoamèrica, certament, però sobretot a Europa, USA i Orient. És bo saber aprofitar la iniciativa del Banc de Santander, però cal mirar més enllà dels Pirineus.

 4. a 03 juny 2010 a les 10:51 enriccanela

  Miquel,
  Efectivament, ha de deixar de fer el be i seguir al ramat. Està bé la relació amb Iberoamèrica però no és el nostre objectiu. No dic que calgui deixar passar les oportunitats que se’ns posin davant, però em sembla que cal mirar al nord.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació