La UB i SCIMAGO 2010


Enric I. Canela

El dia 30 escrivia Rànquing SCIMAGO 2010. Avui llegeixo que la UB és la primera universitat espanyola en el rànquing iberoamericà SIR 2010, un informe publicat pel Grup de Recerca SCIMAGO que avalua l’activitat investigadora de 607 universitats i centres d’educació superior d’Iberoamèrica en el període 2003 – 2008, sobre la base d’indicadors de producció científica, qualitat científica i capacitat de cooperació internacional.

Diu que en el rànquing general, la UB és la quarta institució amb millors indicadors de producció científica en tot l’àmbit iberoamericà, liderat per la Universitat de Sao Paulo (Brasil), la Nacional Autònoma de Mèxic i la Estatal de Campinas, al Brasil. Les segueixen la Universitat Complutense de Madrid, la Universitat Estatal Paulista juliol de Mesquita Filho, al Brasil, la Federal de Rio de Janeiro, al Brasil, la UAB, la de València i l’Autònoma de Madrid.

Bé, aquesta notícia està equivocada, la que presenta millors indicadors és la UB, la de Sao Paulo té més publicacions però no millors indicadors. De fet la UPF i la UAB també tenen millors indicadors.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació