Enric I. Canela

Llegia que 26.427 estudiants, 148 menys que l’any passat, estan convocats a les proves d’accés a la universitat (PAU), la selectivitat, de dimecres 9 de juny a divendres 11. Seran els primers que s’enfronten a novetats importants a la prova, que a partir d’ara s’estructura en dues fases: la general, obligatòria i amb un total de cinc exàmens (no set, com fins ara), i l’específica, que és voluntària. En la fase general, els alumnes s’examinen de les matèries comunes (Català, Castellà, Llengua estrangera, Història o Història de la filosofia) i d’una de especialitzades dels tres itineraris de batxillerat (arts, ciències i tecnologia, i humanitats i ciències socials) que tria l’alumne.

Veiem una lleugera disminució del nombre d’estudiants. Explica la notícia que hi ha novetats a la selectivitat. Cert, però no les que hauria d’haver per realment fer una mica més eficaç la selecció. Em pregunto per què coses tan senzilles de fer bé no es fan bé. Tanmateix, ja se sap, això també ho decideixen “allà”. Aquí paga i calla.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació