Enric I. Canela

El suplement Dinero de La Vanguardia publica Oryzon ya juega en la liga europea. ÉS un interessant reportatge sobre aquesta companyia biotecnològica sorgida de la UB i del CSIC que té contractes internacionals i ocupa 80 persones.

Recordo els començaments i les mil reticències que inspirava en el si de la UB. Avui les coses són diferents.

A banda de l’interès del reportatge en si mateix, m’interessa destacar el comentari del seu fundador, Carlos Buesa (juntament amb la seva companya Tamara Maes). Diu: En el cas de Catalunya, on està Biocat, és que han sabut crear sentiment de comunitat. Catalunya compta amb un clúster biotecnològic i això es deu en part a ells, a què han sabut posar en valor uns actius que estaven allà”.

Certament cal que sapiguem que hi ha coses que es fan bé, que el camí és el correcte. Hi ha prou, no, de cap manera, els recursos amb els que compta Biocat són escassos, però això si, ben aprofitats.

Carles Buesa ho diu sense, que jo sàpiga, deure res a Biocat. Ells ja havien fet la feina bans del naixement de Biocat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació