Enric I. Canela

Llegeixo que el president de la Generalitat, José Montilla, signarà demà, dimarts, el conveni marc de col·laboració entre el Govern de la Generalitat, a través del Departament de la Presidència, i la Fundación Innovació España (I+E) per incentivar i fomentar la recerca, el desenvolupament i la innovació empresarial a Catalunya. La Fundació Innovación España (I+D), integrada per les empreses Alstom, ArcelorMittal, Ericsson, Hero, Hewlett Packard, Sony i ThyssenKrupp Elevator, va destinar el 2007 al voltant de 200 MEUR d’inversió en R+D a l’estat espanyol i té més de 1.700 professionals dedicant-se a la investigació i el desenvolupament.

Ho anunciava al bloc a La Generalitat signa amb la Fundació Innovación España, el dia 20 d’abril. Deia aleshores: Poc sé d’aquesta fundació a banda que es va constituir al 2007. No he trobat informació actualitzada. La van fundar HP, ArcelorMittal, Alstom, Ericsson, Hero, Sony i ThyssenKrupp Elevator. Segueixo igual.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació